

## **CUSTOM COACHING SOLUTIONS**

## SCCA DAY ONE (1)

TIME SCHEDULE	CURRICULM	TIME	
8:00 a.m. – 9:00 a.m.	Day 1 – Ground School	60 Minutes	
*** Total Day	One (1) - Individual Track Time Duration = Three * Reflect Actual Drive Time*	(3) Hours***	
9:00 a.m. – 9:00 a.m.	Track Introduction / Van Drive (Both Groups)	*30 Minutes*	
9:30 a.m. – 9:45 a.m.	Seating Introduction	15 Minutes	
9:45 a.m. – 10:00 a.m.	Group 1 – Lead and Follow Group 2 - Break	*15 Minutes*	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
10:05 a.m. – 10:20 a.m.	Group 2 – Lead and Follow Group 1 - Break	15 Minutes	
10:20 a.m. – 10:30 a.m.	Debrief Group 1 and 2	10 Minutes	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
10:35 a.m. – 11:35 a.m.	Group 1 – Track / Group 2 Skid Pad	*60 Minutes*	
11:40 a.m. – 12:20 p.m.	Lunch Break	40 Minutes	
12:25 p.m. – 1:25 p.m.	Group 2 – Track / Group 1 Skid Pad	60 Minutes	
1:30 P.M. – 2:00 P.M.	Classroom – Introduction to Open Track Session	30 Minutes	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
2:05 p.m. – 2:40 p.m.	Lead and Follow then Point by to Open	*35 Minutes*	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
2:45 p.m. – 3:05 p.m.	Group 1 – Debrief / Group 2 – Break	20 Minutes	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
3:10 p.m. – 3:30 p.m.	Group 2 – Debrief / Group 1 – Break	*20 Minutes*	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
3:35 p.m. – 3:55 p.m.	Group 1 - With Coaches / Group 2 - Track	20 Minutes	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
4:00 p.m. – 4:20 p.m.	Group 2 - With Coaches / Group 1 - Track	20 Minutes	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
4:25 p.m. – 4:45 p.m.	Group 1 and Group 2 - Track	*20 Minutes*	
5 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
\4:50 p.m. – 5:00 p.m.	Classroom Debrief with Group 1 and Group 2	10 Minutes	



## **CUSTOM COACHING SOLUTIONS**

## SCCA DAY TWO (2)

TIME SCHEDULE	CURRICULM	TIME	
8:00 a.m. – 9:00 a.m.	Day 2 – Ground School	60 Minutes	
*** Total Day Two (2) – Individual Track Time Duration = Four (4) Hours***			
* Reflect Actual Drive Time*			
9:00 a.m. – 10:30 a.m.	Open Track Sessions / Skid Pad	1 Hour & 30 Minutes	
Group 1 – Skid Pad		*30 Minutes*	
Group 2 – Track			
Group 2 – Skid Pad		*30 Minutes*	
Group 1 – Track			
Group 1 and Group 2 – Track / Q&A Session		*30 Minutes*	
5 MINUTE BREAK – TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
10:35 a.m. – 11:00 a.m.	Ground School – Race Starts	25 Minutes	
5 MINUTE BREAK – TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
11:05 a.m. – 12:30 p.m.	Group 1 and Group 2 –	*90 Minutes*	
	Practice Starts and Re-Starts		
5 MINUTE BREAK – TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
12:35 p.m. – 1:20 p.m.	Lunch	45 Minutes	
10 MINUTE BREAK – TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
1:30 p.m. – 3:30 p.m.	Final Driving / Track Sessions	2 Hours	
Group 1 – Track / Group 2 with Coaches		* 30 Minutes *	
Group 2 – Track / Group 1 with Coaches		30 Minutes	
Group 1 – Track / Group 2 with Coaches		* 30 Minutes *	
Group 2 – Track / Group 1 with Coaches		30 Minutes	
10 MINUTE BREAK - TRANSITION TO NEXT SESSIONS			
3:40 p.m. – 04:20 p.m.	Course Wrap-Up and Graduation	40 Minutes	